Metodo paslaptis tame, kad ryžių grūdai turi kristalinę struktūrą. Kai mirkome grūdus, pašaliname iš jų krakmolą, o ryžiuose atsiranda skylutės. Ryžių košė virškinama ne skrandyje, o žarnyne ir grūdeliai veikia kaip adsorbentas.
Po gydymo kurso jūs tapsite ne tik sveikesni, bet ir atjaunėsite. Viena sąlyga: po ryžių pusryčių pageidautina nieko nevalgyti ir negerti ne mažiau kaip 3 valandas. Po tokio maitinimosi praeina juosmens skausmai, kaklo traškėjimas.
JUMS REIKĖS
ryžių šaukštų tiek, kiek jums metų;
vanens.
RUOŠIMO EIGA
Tiek kiek jums metų, tiek paprastų ryžių šaukštų supilkite į sietelį. Ryžius gerai išplaukite ir užpilkite šiltu virintu vandeniu. Uždenkite dangčiu ir laikykite šaldytuve. Ryte nupilkite vandenį, vieną su kaupu ryžių šaukštą išvirkite per 3 - 4 minutes be druskos. Iki pusės aštuonių ryte, nieko nevalgę ir negėrę suvalgykite virtus ryžius. Likusius ryžius vėl užpilkite virintu vandeniu, uždenkite ir pastatykite į šaldytuvą. Taip darykite kiekvieną rytą, kol ryžiai pasibaigs.
Informacijos šaltiniai: stranamam.ru, fullhdoboi.ru nuotr.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą