2016 m. kovo 30 d., trečiadienis

PIENE TROŠKINTOS DARŽOVĖS

Nors bulvės ir svogūnai yra neišmanymo gunoje, bet juos verdant piene, jų neišmanymas neutralizuojasi ir jie, kaip ir pienas, tampa dorybės gunos nešėjai.




JUMS REIKĖS

5 vidutinio dydžio bulvių,
1 vidutinio dydžio morkos,
1 brokolio,
1 mažo baklažano,
1 svogūno galvos,
1 litro pieno,
1 valgomojo šaukšto ghi,
0,5 šaukštelio juodųjų garstyčių sėklų,
0,5 šaukštelio geltonųjų garstyčių sėklų,
žiupsnelio džiovintų petražolių,
žiupsnelio džiovintų čiobrelių,
žiupsnelio džiovintos saliero šaknies,
2 arbatinių šaukštelių kario,
druskos pagal skonį.

RUOŠIMO EIGA

Užkaisti pieną, įdėti ghi. Daržoves nuplauti, nulupti, supjaustyti ir sudėtį į puode užkaistą pieną. Virti apie 20 minučių. Retkarčiais pamaišyti. Valgyti tinka su šviežiais agurkais, pomidorais.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą