2016 m. balandžio 2 d., šeštadienis

STEBUKLINGA PORŲ SRIUBA

Porai turi mažai kalorijų ir yra švelnus diuretikas, bet labai maistingi. Pora dienų maitinantis porų sriuba - pavyks pertvarkyti organizmą sveikai gyvensenai. Štai vienam žmogui, dviejų dienų kursui reikalingi ingredientai:




JUMS REIKĖS

1 kg porų;
vandens;
pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus;
citrinos sulčių;
druskos ir pipirų.

RUOŠIMO EIGA

Nuvalykite ir nuplaukite porus, kad būtų švarūs. Tamsiai žalius galus nupjaukite. Naudokite tik baltas ir šviesiai žalias porų dalis. Sudėkite jas į didelį puodą, užpilkite vandeniu ir užvirinkite. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir apie 20 - 30 minučių virkite. Virti reikia neuždengus puodo. Nupilkite nuovirą į atskirą indą, o pačius porus sudėkite į dubenį.
Pašildytą arba kambario temperatūros nuovirą gerkite kas 2 ar 3 valandas po vieną puodelį. Po pusę puodelio porų valgykite pusryčiams, pietums ir vakarienei, ar šiaip, kai išalksite. Prieš valgant užlašinkite kelis lašus aliejaus, citrinos sulčių, pagardinkite druska ir pipirais. Jeigu mėgstate, apibarstykite petražolėmis. Taip maitinkitės dvi dienas, o antros dienos vakarienei galite suvalgyti nedidelį gabalėlį mėsos ar žuvies (120 - 170 gramų) su 2 bet kokiom daržovėm: troškintom ir pagardintom trupučiu sviesto ar alyvuogių aliejaus ir kokį nors vaisių.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą